Dt. Emre Özbir, 1994 Cağaloğlu Anadolu Lisesi mezunu ve 2001 Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği mezunudur. Aktif olarak diş hekimliği mesleğini icra etmektedir.
2013 yılından itibaren bir implant firmasında danışman hekimlik yapmaktadır.
Dr. Omar Nabil Momen, geniş akademik ve klinik deneyime sahip bir restoratif diş hekimliği uzmanıdır. Mısır British University’de Yardımcı Doçent olarak görev yapmakta ve "Fill With Skill" ve "Your Gate to Properly Isolate" lastik rubber dam eğitimi gibi eğitim kurslarının kurucu üyesidir. Suez Canal Üniversitesi'nden Restoratif Diş Hekimliği alanında Yüksek Lisansını tamamlamış ve Almanya'da uzmanlık eğitimi almıştır. Dr. Omar, çeşitli prestijli diş kliniklerinde çalışmış ve Olident Firması için KOL (Key Opinion Leader) olarak görev yapmaktadır. Mısır, Cezayir ve Afrika gibi yerlerde bir dizi uluslararası diş kongresi ve eğitim çalışmalarında bulunmuştur.
Dt. Bülent Manav, 1970 yılında Mut/Mersin’de doğdu. Haydarpaşa Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Vestiyer Yayın Grubu (İstanbul 1989), Vesta Akademi (İstanbul 2005) ve Knightsbridge Academy (Londra 2010) kurucusudur. 2019 yılından bu yana; İngiltere’de çalışmak, klinik açmak veya ofis kurmak isteyen diş hekimlerine ve yatırımcılara yönelik çalışmalar yapmaktadır.
Gülce Çakmak, şu anda İsviçre'deki Bern Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin (ZMK Bern) Rekonstrüktif Diş Hekimliği ve Gerodontoloji Bölümü'nde Kıdemli Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktadır. Dr. Çakmak, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde, doktora (PhD) eğitimini ise Gazi Üniversitesi'nde tamamlamıştır.
2016 yılında The Ohio State University Diş Hekimliği Fakültesi'nde (Restoratif, Protez ve İmplant Diş Hekimliği alanında Araştırma Stajı) misafir araştırmacı olarak bulunmuş, 2019-2020 yılları arasında Meksika'nın Mexico City kentindeki Ulusal Otonom Üniversitesi'nde (UNAM) ITI Bursiyeri olarak görev yapmıştır. Haziran 2021-Mayıs 2022 tarihleri arasında ise İsviçre'deki Bern Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde (ZMK Bern) Rekonstrüktif Diş Hekimliği ve Gerodontoloji Bölümü'nde Buser Vakfı İmplant Diş Hekimliği Bursunu kazanarak (1. Buser Vakfı Bursiyeri) çalışmalar yürütmüştür.
Dr. Çakmak, 2022 yılından beri Uluslararası İmplantoloji Ekibi (ITI) üyesi olup, İsviçre'deki ITI Çalışma Kulübü Direktörü (Dijital Genç ITI Çalışma Kulübü) olarak görev yapmaktadır ve ITI Akademisi'nin Editörler Kurulu Üyesidir. Daha önce İstanbul Aydın ve İstanbul Okan Üniversitelerinde preklinik ve klinik eğitmen olarak çalışmış ve 2019 yılında doçent unvanı almıştır.
Gülce Çakmak, prestijli dergilerde 110'dan fazla orijinal makale yayınlamış olup (h-indeksi: 26, atıf sayısı: 2256), halen birçok uluslararası üniversite ve diş hekimliği şirketi ile ortak projeler yürütmektedir. Ayrıca, çeşitli araştırma fonları ve ödüller kazanmıştır.
Dr. Çakmak, Digital Dentistry Journal ve Cumhuriyet Dental Journal dergilerinde yardımcı editör olarak görev yapmakta olup, ayrıca Journal of Dentistry – Digital Dentistry Section dergisinin editör kurulunda yer almaktadır.
2014 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2016 yılında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş tedavisi Anabilim dalında başlamış olduğu uzmanlık eğitimini 2019 yılında tamamlamıştır. Ulusal ve Uluslararası çeşitli makaleleri bulunmakta olup Anterior ve Posterior direkt kompozit restorasyonlar, Indirekt CEREC Restorasyonları, Rubber-Dam izolasyonu ve Dental fotoğrafçılıkla ilgili Ulusal ve Uluslararası uygulamalı eğitimler vermektedir. Aktif olarak, birçok farklı global firmanın eğitmenliğini yapmakta olup, aynı zamanda 3 boyutlu animasyon, grafik ve video tasarımları ile çeşitli dental firmalara içerik üretimi sağlamaktadır. 2023 Yılında kurmuş olduğu İstanbul Etiler’deki özel muayenehanesinde mesleğini icra etmekte ve aynı zamanda İstanbul Galata Üniversitesi Diş hekimliği fakültesi Restoratif Diş tedavisi Anabilim dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak akademik hayatını sürdürmektedir.
Lisans eğitimini 2011-2016 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlamıştır. Mezun olduğu tarihten itibaren meslek hayatına özel kliniklerde çalışarak devam etmektedir. Meslek hayatında ilgili olduğu alanlar endodontideki biyomateryaller, mikroskop altında yapılan endodontik tedaviler, vital pulpa tedavileri, dental izolasyon sistemleri, dijital ve adeziv diş hekimliğidir.
- Styleitaliano Endodontics grubunun sertifikalı gümüş üyesidir.
- Dentsply Sirona'da OPL olarak Endodonti alanında eğitim vermektedir.
- Produit Dentaires firmasında OPL olarak MTA uygulamaları konusunda eğitim vermektedir. - Öncü Akademi'de Rubber Dam ve MTA uygulamaları konusunda eğitimler vermektedir.
- Birebir eğitimler vermektedir.
- Profesyonel hayatına İstanbul'da devam etmektedir
103 yıldır Diş Protez Teknisyenliği sektöründe hizmet veren bir ailenin 5. Kuşak olarak bayraktarlığını yapmaktayım. 2001 yılında babamın kurucusu olduğu Yeni Oral Diş Protez Laboratuvarında mesleğe aktif olarak başladım. Yurtiçi ve Yurtdışında birçok çalışma sistemlerine dair ileri düzey eğitimler aldım. 2003-2004 yılında sahip olduğumuz ilk CNC makine sayesinde dijital iş akışına dahil oldum ve 21 yıllık zirkonya serüvenim başlamış oldu. 2011 yılında eğitmenliğe ve konuşmacılığa adım attığım yıldır. Renfert ve İvoclar firması ile birçok Uluslararası fuarda eğitim verme imkanı buldum. 2013 yılında İzmir’de bulunan aboratuvarım Individual Dental Gallery‘yi eşimle beraber kurdum. 22 personel ile sektöre hizmet vermeye devam etmekteyim. 2022 yılında Straumann Group’un teklifiyle multilayer zirkonyum eğitimlerine aktif olarak tekrar başladım. Yurtiçi ve Yurtdışında birçok sempozyum ve fuarlara katıldım. 2024 yılında sunumunu yaptığım Aidite firmasının ArtTech Master Teknisyen grubuna davet edildim. Çin’de fabrikanın daveti ile Dünya’nın çeşitli ülkelerinden gelen Master Teknisyenler ile ileri düzey eğitimler aldım ve kendi tekniklerim, tecrübelerim üzerine eğitim verdim. Burada zirkonyum blokların üretim süreçlerini gözlemleme imkanı da buldum. Şu anda aktif olarak 27.000 takipçisi bulunan sosyal medya hesabım üzerinden genç teknisyenlerin eğitimine katkıda bulunmaya çalışıyorum.
1979 yılında Isparta’da doğdu. Lise eğitimini Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra 2003 yılında aynı fakültede Ağız ve Çene Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitimine başladı. 2008 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı ve 3 yıl serbest hekimlik yaptı. 2011 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Çene Cerrahisi bölümünde öğretim üyesi olarak göreve başladı. Aynı yıl İngiltere’de çene ve yüz bölgesi tümör cerrahisi ve rekonstrüksiyonu üzerine eğitim aldı. 2014 yılında Doçentlik unvanını aldı ve aynı bölümde bölüm başkanı olarak görevine devam etti. 2018 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi GATA Haydarpaşa hastanesinde göreve başladı. 2020 yılında profesör unvanını almaya hak kazandı.
2023 yılından itibaren kendi muayenehanesinde serbest hekimlik yapmaktadır.
Cerrahi ilgi alanları içerisinde, çene, yüz tümör cerrahisi ve rekonstrüksiyonu, Ortognatik cerrahi, çene eklemi cerrahisi ve dental implant cerrahisi bulunmaktadır.
Yurt içi ve yurt dışı dergilerde basılı birçok makalesi bulunmaktadır.
Türk Oral ve Maksillofasial Cerahi Derneği, Avrupa Kraniomaksillofasial Cerrahi Derneği üyesidir.
Doç. Dr. Mustafa Gündoğar, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2005 yılında mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Diş Hastalıkları ve Tedavisi alanında doktorasını tamamlamıştır. Daha sonra 2012 yılından itibaren Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne geçerek Endodonti Anabilim dalında çalışmaya başlamıştır. 2020 yılında Doçent ünvanı almış olup, halen aynı fakültenin Endodonti Anabilim dalında öğretim görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Aynı zamanda Avrupa’nın en önemli araştırma merkezlerinden olan REMER’de diş hekimliği alanında çalışmaları yürütmektedir.
İlgi alanları, nikel titanyum döner aletlerin çalışma prensipleri, kök kanal irrigasyonu, rejenerasyon ve diş hekimliğinde yapay zekadır. Ulusal ve Uluslararası indekslerde birçok yayını mevcut olup; ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde hakemlik yapmaktadır.
Türk Dişhekimleri Birliği (TDB), Türk Endodonti Derneği (TED), Amerika Endodontistler Birliği (AAE), ve Avrupa Endodonti Derneği (ESE) aktif üyesidir. Uluslararası ve ulusal birçok kongreye konuşmacı olarak katılmış olup, Türkiye ve yurtdışında aktif olarak endodonti eğitimleri vermektedir.
Dr. Burçin Arıcan, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2010 yılında mezun olmuştur. Doktorasını Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı’nda 2015 yılında tamamlamıştır. 2015-2017 yılları arasında birçok klinikte endodonti uzmanı olarak çalışmış ve DUS sınavı için soru bankaları hazırlamıştır. 2017 yılında akademik hayata geri dönmüş ve İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı’nda Dr. Öğr. Üyesi olarak göreve başlamıştır. 2021 yılında Dr. Öğr. Üyesi kadrosuyla İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalında göreve başlamış ve 2022 yılında Doçent doktor ünvanını almıştır. Ulusal ve uluslararası birçok kongrede yer almıştır. Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde birçok yayını mevcuttur. Yapay zeka ve Türk popülasyonundaki kanal içi mikroorganizma çeşitliliğine dair genetik alt yapılı TÜBİTAK projelerinde görev almıştır. Yapay Zeka Mühendisliği üzerine Yüksek Lisans yapmaktadır.
Özel ilgi alanları; diş hekimliğinde yapay zeka, endodontik mikrobiyoloji ve genetik, irigasyon, endodontik retreatment, anatomik malformasyonlu dişlerin kanal tedavisi ve kök kanal şekillendirmesinde güncel yöntemlerdir.
İsmail Davut Çapar 1985 yılında Osmaniye’de doğdu. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2008 yılında mezun oldu. Selçuk Üniversitesi’nde 2012 yılında doktorasını bitirdi ve uzmanlık ünvanını elde etti. 2013 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalına yardımcı doçent olarak atandı. 2015 yılında Endodonti alanında doçent ünvanını elde etti. Dr. Çapar, 2021 yılında İstanbul Bakırköy ilçesinde diş hekimlerine yönelik mezuniyet sonrası eğitimlerin verildiği ‘Endodonti Akademi’ eğitim merkezini kurmuştur ve Endodonti alanında uygulamalı kurslar vermektedir. Ayrıca kendi özel kliniğinde de hasta bakmaya devam etmektedir.
Dr. Çapar, International Endodontic Journal gibi birçok uluslararası dergilerde hakemlik yapmaktadır ve European Endodontic Journal (www.eurendodj.com) dergisinin editörlüğünü yürütmektedir. Dr. Çapar’ın 23 tanesi Journal of Endodontics ve International Endodontic Journal gibi endodonti alanında en bilinen dergilerde olmak üzere yaklaşık 72 adet ulusal-uluslararası bilimsel yayını bulunmaktadır.
Dr. Çapar ileri derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Dr. Emre Övsay, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini almıştır. 2018 yılında yardımcı doçentlik unvanını kazanan Dr. Övsay, endodonti alanında uzmanlaşmıştır ve özellikle mikroskop altında kanal tedavisi ve endodontik mikro cerrahi uygulamalarıyla ilgilenmektedir. Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde birçok makalesi yayımlanmış, çeşitli bilimsel kongrelerde sözlü ve poster sunumları gerçekleştirmiştir. Kitap editörlükleri ve bölüm yazarlıkları da bulunan Dr. Emre Övsay alanında birçok yenilikçi projeler geliştirmiştir. Dr. Emre Övsay, kontrollü basınçlı materyal uygulayıcı cihaz ve patentli döner alet sistemi ile ulusal ve uluslararası patentler almıştır. Birçok global firmaya Ar-Ge danışmanlığı yapmaktadır. Türk Endodonti Derneği ve Avrupa Endodonti Derneği (ESE) Üyesi olan Dr. Övsay, klinik ve akademik çalışmalarını sürdürmektedir. Aynı zamanda Atlas Üniversitesi’nde Öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.
Ayfer Atav; Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimini (2003-2008) tamamladıktan sonra, Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Restoratif Diş Hekimliği ve Endodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık yapmıştır (2014-2018). Kariyerinde hızla ilerleyerek 2018 yılında İstanbul Okan Üniversitesi’nde Yardımcı Doçent, 2022 yılında İstinye Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Doçent ünvanını almıştır ve Endodonti Anabilim Dalı Başkanı olmuştur. Şu anda Atlas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı’nda görev yapmaktadır. Bilimsel çalışmaları endodonti alanında yoğunlaşmış olup, kök kanal tedavisi, biyoseramik dolgu materyalleri ve postoperatif ağrı üzerine odaklanmaktadır. Prestijli dergilerde yayımlanmış birçok yayını bulunmaktadır.
2 Aralık 1988 yılında Erzincan'da doğdu. Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2011 yılında mezun oldu. Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda 2011 yılında yüksek lisans programına başladı. Erzincan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Periodontoloji Anabilim Dalını kurdu ve 3 yıl anabilim dalı başkanlığını yürüttü. 2019 yılında özel muayenehanesinde çalışmaya başladı. Ulusal ve uluslararası toplantılarda 'Estetik bölge implantolojisi', 'yumuşak ve sert doku ogmentasyonları', 'Gingivasl çekilmeleri ve tedavileri', 'periodontal ve peri implantal defektler ve tedavileri' ve 'Doğal diş ve implant çevresi yumuşak doku problemleri ve tedavileri' konularında çok sayıda konferans ve kurs verdi.
Çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleler:
1) Poliamid ile farklı polimetilmetakrilat protez kaide materyallerinin mikroorganizma tutulumunun karşılaştırılması. Ucar Y, Bakar O, Ekinci M
2) Nd:YAG Lazer Cerrahisi Kullanılarak Tedavi Edilen Papilloma Benzeri Atipik Dişeti Büyümesi: Bir Olgu Sunumu. Develioğlu H, Bakar O, Goze F
3) Ailesel Akdeniz Ateşi ile birlikte görülen kronik periodontitiste IL-1β, IL-1ra ve IL-10 düzeylerinin ve periodontal tedavi sonuçlarının değerlendirilmesi Vildan Bostancı, Hülya Toker, Soner Şenel, Ömer Poyraz, Aysun Akpınar, Emin e Pirim Görgün, Olcay Bakar
4) Deneysel sıçan modelinde Gen Os ve Gel 40 ksenograftlarına yanıt olarak kemik oluşumunun uzun vadeli değerlendirilmesi. Hakan Develioğlu, Serpil Ünver Saraydın, Zeliha Akkuş, Zeynep Deniz Şahin, Olcay Bakar
Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlayan Doç. Dr. Derya Gürsel, Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Aachen AALZ’ de Diş Hekimliğinde Lazer kullanımı ile ilgili mastership programını tamamlamıştır. Yine London Collage of Homeopaty’den Homeopat Diplomasına sahiptir. Üniversite dışında birçok özel kuruluş ve kamu kuruluşunda görev yapmıştır. Restoratif Diş Hekimliği kapsamında, Estetik ve Minimal İnvaziv Diş Hekimliği ile ilgili ulusal ve uluslararası düzeyde 90’nın üstünde akademik bildiri, alanında indekslenen dergilerde 50’ye yakın makale ve kitap bölümü ve farklı kurumlarla yaptığı birçok proje bulunmaktadır. Hala Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Doçent olarak çalışmaya devam etmektedir. Restoratif Diş Hekimliği ve Homeopati alanında eğitimler vermeye devam etmektedir.
1994’de Tunus’ta doğmuştur. 2019 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Eğitimi süresince ve mesleki hayatı boyunca hem Türkiye hem de yurtdışında birçok bilimsel kongre ve seminere katılmıştır. 2019-2022 yılları arasında İstanbul’da birkaç özel klinikte estetik diş hekimi olarak görev yaptıktan sonra 2022’den itibaren Galaksi Diş Kliniği’nde çalışmaktadır. Estetik diş hekimliği, estetik kompozit laminalar, porselen lamina uygulamaları, e-max ve zirkonuyum kaplamalar ilgilendiği ve üzerine çalıştığı diş hekimliği uygulamalarındandır.
Prof. Dr. Vitomir S. Konstantinović, DDS, MD, MSc, PhD, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı ve Belgrad Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde profesördür. 2013-2021 yılları arasında Sırbistan Diş Hekimleri Odası Direktörlüğü yapmış olup, uluslararası akademik ve mesleki platformlarda önemli görevler üstlenmiştir. 200’den fazla bilimsel yayını, 12 ders kitabı ve implantoloji ile çene cerrahisi alanlarında geniş kapsamlı araştırmalarıyla tanınmaktadır. Özellikle atrofik çeneler için kemik odaklı implantoloji ve hemen yükleme protokolleri konularında öncü çalışmalara imza atmıştır.
Dr. Mohammad Hossein Nekoofar, Tahran Tıp Bilimleri Üniversitesi (TUMS) Endodonti Anabilim Dalı'nda akademik üye olarak görev yapmaktadır. Diş Hekimliği eğitimini 1989 yılında TUMS’ta tamamlamıştır. Yüksek lisans tezini Elektronik Kök Kanal Uzunluğu Ölçüm Cihazları üzerine yapmış ve 1993 yılında TUMS’tan M.Sc derecesini almıştır. 1994 yılında İran Endodonti Uzmanlık Kurulu diplomasını alarak endodonti alanında uzman olmuştur.
Doktora çalışmalarını Kalsiyum Silikat Simanları üzerine yoğunlaştırarak 2011 yılında Birleşik Krallık’taki Cardiff Üniversitesi'nden PhD derecesini almıştır. Rejeneratif Endodonti ve Kök Hücre Çalışmaları alanında araştırmalar yapmakta olup, aynı zamanda TUMS Doku Mühendisliği ve Uygulamalı Hücre Bilimleri Bölümü'nde öğretim sorumluluğu üstlenmektedir. Bununla birlikte, Cardiff Üniversitesi’nde Endodonti ve Dental Biyomalzemeler alanında Onursal Kıdemli Öğretim Üyesi olarak görev yapmış ve yüksek lisans seviyesinde cerrahi endodonti, biyomalzeme endodontisi gibi dersler vermiştir.
Dr. Nekoofar, aynı zamanda güçlü bir liderlik ve yöneticilik anlayışına sahiptir. 2013 yılından itibaren İran Endodonti Derneği’nin başkanlığını yürütmekte olup, 2004-2019 yılları arasında Cardiff Üniversitesi Endodontoloji Araştırma Grubu'nun liderliğini üstlenmiştir.
Şu anda Altınbaş Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde (İstanbul, Türkiye) misafir profesör olarak görev yapmaktadır.
Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanmış 65’ten fazla bilimsel makalesi bulunmaktadır ve bu çalışmalar 3051’den fazla atıf almıştır. Dr. Nekoofar, endodonti alanındaki uluslararası kongreler ve üniversitelerde davetli konuşmacıolarak konferanslar vermektedir. Bunlar arasında şunlar yer almaktadır:
Ayrıca, Asya Pasifik Endodonti Konfederasyonu’nun (APEC) eğitim komitesinde aktif bir üye olarak, yenilikçi "Appraise to Raise" adlı aylık çevrimiçi dergi kulübünü yönetmektedir.
Dr. Nekoofar, Uluslararası Endodonti Dergisi’nin (International Endodontic Journal) yayın kurulu üyesi olup, birçok endodonti/dental dergide bilimsel hakemlik yapmaktadır.
Araştırma İlgi Alanları:
Mısır’daki Future Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimine başlamış ve 2023 yılında ortodonti uzmanlık derecesini almıştır.
İskoçya'daki Edinburgh Kraliyet Cerrahlar Koleji'nin (Royal College of Surgeons of Edinburgh) ortodonti uzmanlık sınavının her iki aşamasını da başarıyla geçerek, bu prestijli kuruluşun üyesi olmuştur. Aynı zamanda Amerikan Ortodontistler Derneği (American Association of Orthodontists), Dünya Ortodontistler Federasyonu (World Federation of Orthodontists) ve Mısır Ortodontistler Derneği’nin (Egyptian Association of Orthodontists) bir üyesidir.
Alanındaki en son gelişmeleri takip etmeye büyük önem veren Dr. Noha, sürekli öğrenme ve mesleki gelişimi ilke edinmiştir. Ortodonti alanındaki bilgi ve becerilerini güncel tutmak için düzenli olarak eğitimlere ve bilimsel etkinliklere katılmaktadır. Ayrıca, bilgilerini paylaşmaktan büyük keyif almakta ve meslektaşlarını, öğrencileri ve genç diş hekimlerini eğiterek, ortodonti alanındaki en iyi uygulamaların yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktadır.
Klinik çalışmalarının yanı sıra, başarılı bir diş kliniği işletmenin iş yönetimi yönüyle de ilgilenmektedir. Bu alandaki yetkinliklerini geliştirmek amacıyla bir MBA programına devam etmektedir. Amacı, kliniğini etkili bir şekilde yönetmek ve büyütmek için gerekli bilgi ve becerileri edinirken, hasta memnuniyetini ve bakım kalitesini en üst seviyede tutmaktır.
Şu anda Kahire, Mısır'da çeşitli özel kliniklerde ortodonti uzmanı olarak çalışmakta ve klinik ortodonti programında eğitmenlik yapmaktadır.
Prof. Dr. Riddhi Chawla, şu anda Özbekistan'ın Taşkent şehrindeki Central Asian University Diş Hekimliği Fakültesi'nde Profesör ve Akademik Danışman olarak görev yapmaktadır. 14 yıllık klinik, öğretim ve araştırma deneyimine sahiptir. Diş Hekimliği alanında Doktora (PhD), Ortodonti ve Dentofasiyal Ortopedi alanında Diş Hekimliği Yüksek Lisansı (MDS) ve Diş Hekimliği Lisansı (BDS) eğitimini Hindistan'da tamamlamıştır. Royal College of Physicians & Surgeons of Glasgow'un (FDS RCPS Glasgow) üyesi olup, ayrıca İngiltere'nin Royal College of Surgeons of England kurumunun MFDS sınavını ve Royal College of Surgeons of Edinburgh'un Morth sınavını başarıyla geçmiştir. Daha önce Malezya'daki Penang International Dental College, Fas'taki International Faculty of Dental Medicine ve Hindistan'daki Rajiv Gandhi Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde görev almıştır. Öğrencilerini uluslararası diş hekimliği lisanslama sınavlarına hazırlayan Dr. Riddhi, aynı zamanda birçok ulusal ve uluslararası yayın ve patente sahip olan tutkulu bir araştırmacıdır.
Dr. Taha Özyürek, 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuş ve 2015 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Endodonti alanında doktora derecesini tamamlamıştır. 2018 yılına kadar aynı üniversitede tam zamanlı araştırma görevlisi olarak çalışmış, ardından İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Endodonti Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmıştır. 2021 yılından bu yana Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde profesör ve Endodonti Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sürekli Eğitim Programı Direktörü ve Araştırma Laboratuvarı Direktörü olarak da görev yapmaktadır. Dr. Özyürek’in araştırmaları ağırlıklı olarak nikel-titanyum eğelerin mekanik özellikleri ve endodontik irrigasyon teknikleri üzerine yoğunlaşmış olup, bu konularda ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde 100’den fazla makale yayımlamıştır. 2020 yılından bu yana Stanford Üniversitesi tarafından “Dünya Çapında En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer almaktadır. Ayrıca, Journal of Endodontics, International Endodontic Journal ve Australian Endodontic Journal gibi prestijli dergilerde hakemlik yapmaktadır. Türkiye'de üretilen ve dünyaya satılan tescili T-endo MUST ve MIS eğelerinin tasarımcısı olup, bu eğeleri üreten Öncü Dental şirketinde Araştırma ve Geliştirme Direktörü olarak görev yapmaktadır. Dr. Özyürek, 20 binden fazla diş hekimi üyesi olan "Kısa Kısa Endo" YouTube kanalının kurucusu ve 20 binden fazla diş hekimi takipçisi olan "endotahaozyurek" Instagram sayfasının sahibidir. Daha önce VDW markasını fikir önderi olan Dr. Özyürek, şu anda Woodpecker, Zumax ve Dentac markalarının fikir önderliğini yapmaktadır. Ayrıca Dr. Özyürek, Style Italiano Endodontics grubunun eski bir Silver Member'ıdır. Dr. Özyürek, birçok ülkede konferanslar ve uygulamalı kurslar vermiştir ve Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Türk Endodonti Derneği (TED) ve Avrupa Endodonti Derneği (ESE) üyesidir.
Dr. Hande Özyürek, 2012 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2012-2016 yılları arasında Sağlık Bakanlığı’nda görev yapmış olup ,2016 yılında DUS sınavı (Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı) ile On dokuz Mayıs Üniversitesi Pedodonti bölümüne yerleşmiştir. 2019 yılında Kocaeli üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti bölümüne yatay geçiş yaparak, ihtisasını 2021 yılında tamamlamıştır. 2021-2023 yılları arasında özel bir klinikte pedodonti uzmanı olarak çalışmıştır. 2023 yılında Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi pedodonti bölümünde, doktora öğretim üyesi olarak çalışmaya başlamış olup anabilim dalı başkanlığı görevini yürütmektedir.
2015 yılından bu yana Uluslararası Üniversiteler Birliği’nin Lazer Bölümü Başkanıdır.
Almanya Goethe Üniversitesi'nden İmplantoloji alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.
İtalya Cenova Üniversitesi'nden 2017 yılında Lazer Diş Hekimliği alanında yüksek lisans derecesi almıştır. 2020 yılında, ABD merkezli Global Dental Summit tarafından “En İyi 100 Doktor” arasında gösterilmiştir. Lübnan’daki Lübnan Üniversitesi’nde klinik eğitmen olarak görev yapmaktadır. Lazer diş hekimliği, düşük düzey lazer tedavisi (LLLT) ve dental implantoloji alanlarında birçok makalesi yayımlanmıştır. Ayrıca birçok uluslararası diş hekimliği dergisinde hakemlik yapmaktadır.
Dr. Aziz Çalışkan, Restoratif Diş Tedavisi alanında uzman bir diş hekimidir ve şu anda Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Yardımcı Doçent olarak görev yapmaktadır. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuş, 2022 yılında Yakın Doğu Üniversitesi’nde doktorasını tamamlamıştır. Klinik tecrübesi kamu ve özel sektörde çeşitli görevlerle 2014 yılına dayanmaktadır. Akademik olarak SCI, SCIE ve E-SCI indeksli dergilerde yayınları bulunan Çalışkan’ın bilimsel toplantılarda sözlü ve poster sunumları da mevcuttur. Araştırmaları özellikle kompozit rezinler ve restorasyon onarımları üzerine yoğunlaşmaktadır.